Shop my closet

Vine un moment în viața fiecărei piese din garderobă când… trebuie să-i spunem adio.

Fiecare facem gafe și ne cumpărăm lucruri sub impulsul de moment. Le purtăm de câteva ori, în cele mai bune situații, până ajung să sfârșească în colțuri de dulap, îndesate sau, mai rău, ne încurcă teribil și nu mai putem așeza din cauza lor în dulap ceea ce purtăm des.

Sau, uneori, pur și simplu, avem lucruri care ne rămân mici. Sau ne-am plictisit de ele. Ori le-am primit cadou și nu ne plac. 😀 În cazul meu, mai este însă o situație: cumpăr des online și, oricât de mult mi-aș cunoaște mărimile, sunt branduri care nu corespund celor europene obișnuite ori nu le respectă întru totul.

Mi-e greu să mă despart de unele lucruri așa de ușor, dar vreau ca altcineva să se bucure cu adevărat de ele. Să-și găsească soarta să strălucească lângă cineva care și le dorește. Nu le pot oferi nici for free, pentru că am investit în unele, inclusiv timp și amintiri.

Mai sunt unele piese pe care le-am creat chiar eu, cu propriile mâini, pe vremea când cochetam cu handmade-ul și (deh, reminiscențe din studenție și pasiuni relaxante, pe care le-am pus puțin pe pauză… puțin mai mult, dar, în fine…)

Așadar, ca să nu o mai lungesc, vă prezint piesele disponibile din garderoba mea mai jos. Voi încerca să actualizez această pagină constant cu lucruri #forsale, așa că stați pe aproape. 😉

Pentru alte detalii și modalitatea prin care puteți intra în posesia lor, scrieți-mi, vă rog, prin formularul de contact.

Balerini din piele lăcuită de culoare roșu-carmin Uterqüe, noi, mărimea 36 (potriviți și la 35 – 35.5), înguști

I-am achiziționat mai demult din outletul online BrandCircus. De fapt, dacă îmi amintesc bine, au fost și motivul pentru care am plasat acea comandă, întrucât erau disponibili în mărimea 36, pe care o port eu de obicei. Culoarea roșu-carmin (framboise / căpșună pe etichetă) este cu totul deosebită, mai ales în varianta de piele lăcuită.

Fiind de la Uterqüe – un fel de Massimo Dutti (de fapt, face parte din același grup de firme, Inditex), și din piele naturală, m-am bucurat tare că îi voi avea! Deja aveam în minte cu ce îi voi putea asorta. Până când acești balerini roșu-carmin lăcuiți au ajuns la mine. Și am constatat că mă strâng. Și nu așa oricum, ci bine de tot, fără șanse să se mai „lase”. Asta după ce le-am tăiat eticheta și mă „echipasem” într-o ținută ca… pentru ei.

balerini roșu-căpșună carmin din piele naturală lăcuită Uterque noi

Așa că îi dau – sper să-și găsească perechea curând. Sunt noi, i-am încălțat doar în casă, nu am apucat să ies că m-au și chinuit. Sunt mărimea 36, dar cred că merg bine de tot și la un 35 – 35.5, fiind și destul de înguști.

Preț: 60 L