Băutură direct din duty free la tine acasă, cu livrare gratuită, prin BestValue.eu

De când am participat la un curs despre băuturi alcoolice, bazat în mare parte pe categoria de distilate, în special pe istoria și producerea whisky-ului, îmi ploua în gură când mă gândeam la… whisky. Din păcate, cursul nu a fost cu degustare, dar am plecat de acolo cu 16 foi A4 de notițe și cu… o poftă.

Ca să ne înțelegem, nu mai băusem whisky în viața mea, nici măcar Jack. Nu m-a atras nici să gust. Niciodată nu mi-au plăcut tăriile. Însă iată ce înseamnă un curs bun, despre băuturi selecte.

De unde mi-am comandat băuturi online și de ce

Am zis că, la prima ocazie, îmi iau un whisky și ceva alte preferate. Și, nu știu dacă știați, dar la BestValue.eu, online – da sunt cei din aeroport! – , se organizează constant campanii cu prețuri bune la băuturi și dulciuri, în special în weekend. Una dintre ele este Cheat Day, vinerea – ziua în care ai voie la tot ce e interzis de obicei prin dietă.

comandă băuturi și dulciuri bestvalueVezi mai multe aici

Așa am ajuns să îmi iau băuturi selecte, ca din aeroport, la prețuri duty free, peste care s-au mai aplicat niște reduceri, de până în 30% off. Am citit ceva despre whisky-urile din categoria Bestseller și m-am oprit la Tullamore, despre care am aflat că e și premiat și că are note de caramel. Suna bine, așa că l-am pus în coș.

Vezi mai multe aici

Am mai luat și niște prosecco Freixenet de la Cava, producător spaniol renumit pentru vinurile spumante deicioase. Pe cel negru (Cordon Negro) îl mai testasem, așa că am luat pe cel în sticlă aurie de data asta (Carta Nevada); pe cel roz l-am dat cadou, alături de pralinele Baci, cuiva care știu că e fan vin rose.

Prețul unui vin spumant, la reducere, a fost în jur de 25 lei. Excelent, având în vedere că e un vin spumant foarte bun. Îl recomand. E special, aparte și tare. 🙂  Cel în sticlă neagră, mată, e sec, ca și cel rose, pe când cel în sticlă aurie e demisec. Are 11.5%-12% alcool.

comandă duty free onlineVezi mai multe aici

Pentru că reducerile se aplicau și la dulciuri, nu m-am putut abține să nu îmi iau și Toblerone Coconut, să o încercăm și noi. Nu am văzut-o decât în duty free până acum. E delicioasă. Cutia de praline Baci a fost luată pentru a fi oferită cadou. Iar pralinele Baci știu că sunt bune, ca toate de la Perugina.

Prima experiență cu BestValue online

Nu mai repet motivele pentru care am ales BestValue.eu din prima când a fost vorba de băuturi alcoolice. Le-am scris mai sus. Dar mai sunt și altele, la fel sau chiar mai importante, aș spune.

Unul dintre cele mai puternice motive este că livrarea este gratuită, oriunde în România. Indiferent de valoarea comenzii. Adică, mai precis, dacă ai chef de o ciocolată mai specială doar, pe care o găsești doar în aeroport, îți comanzi de pe BestValue.eu și gata, o primești fără extra costuri.

cutii bestvalueVezi mai multe aici

Nu vreau să mă gândesc însă ce înseamnă costurile livrării pentru ei în ceea ce privește băuturile, care implică niște colete mari, ambalaj mai zdravăn etc.

Și că vine vorba de ambalaj și coletat, am primit produsele în două cutii negre, elegante – The Little Black Boxes, cum le numesc ei: ciocolata și bomboanele într-una destul de înaltă, iar cele 3 sticle într-o cutie mai mare – de fapt, cea mai mare a lor.

cutie mare comandă bestvalueVezi mai multe aici

Sticlele erau atât de bine ambalate în pungi antișoc încât abia am reușit să le scot. Am rămas impresionată.

cum sunt ambalate produsele și băuturile la bestvalue

Vezi mai multe aici

Poți plăti și ramburs. Iar ca timp de livrare, am rămas surprinsă să văd că a ajuns în mai puțin de 3 zile lucrătoare, fără probleme.

Ce mi-a mai plăcut a fost că în interiorul uneia dintre cutii am găsit un plic negru în care se afla factura și un bilet sub formă de card cu mesaj de mulțumire pentru comandă. Foarte tare!

bilet de mulțumire bestvalueVezi mai multe aici

Overall, comanda de la BestValue.eu a fost o experiență aparte, deosebită. A meritat, de la produsele comandate, la reducere și la preț mult mai bun oricum, față de magazinele locale și de profil, până la ambalare și livrare.

Singurul inconvenient, dacă îl pot numi așa, e faptul că, pentru a comanda din duty free-ul online BestValue.eu, trebuie să încarci un bilet de avion valid, cu o dată de zbor ulterioară comenzii. Dar cu o rezervare de zbor sau bilet de avion poți comanda de câte ori vrei, până la momentul decolării. Biletul nu trebuie să fie neapărat pe numele tău.

Iar, mai nou, poți să devii membru First Club, unde primești puncte la orice comandă și, mai tare, dacă nu ai un bilet de avion și nici nu poți face rost de unul, în cadrul clubului de fidelizare, poți convinge un prieten cu bilet să-ți dea share. Primește și el puncte pentru asta. La rândul tău, în First Club, și tu poți share-ui biletul.

Bucură-te și tu de experiența duty free chiar la tine acasă! Merită! E foarte mișto senzația. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.