5 cei mai frumoși pantofi sport pe care sigur orice fată și-i dorește

Eu – da! Clar mi-i doresc.

Și totul a pornit de la o pereche superbă de teniși Ted Baker cu imprimeu floral specific acestui brand. Adorabili. De fapt, cam toate articolele Ted Baker sunt superbe, extrem de feminine, mai ales cele cu flori.

Așa că iată preferații mei când vine vorba de pantofi sport.

Pantofi sport cu imprimeu floral Ted Baker

Totul a început cu o pereche de teniși bleu cu imprimeu floral, dintr-o colecție mai veche Ted Baker. Nu mi i-am luat atunci. A fost doar scânteia care a declanșat totul, de tipul „uuh, uite, ăștia sunt cei mai frumoși pantofi sport ever”. Și, pentru că nu i-am luat atunci, mi-a rămas pata pusă pe ei.

pantofi sport bleu Ted Baker stil trainers cu imprimeu floral colorat

Nu-i mai găsesc în varianta bleu, dar pantofii sport Ted Baker cu flori pe ei (și nu numai) continuă să apară și să mă urmărească în continuare. Așa că presimt că nu mă las până nu îmi iau o pereche dintr-ăștia nice. 🙂 Evident, merită numai la reducere.

Îi găsești și pe site-ul oficial Ted Baker din UK.

pantofi sport tip trainers cu imprimeu floral Ted BakersPantofi sport Ted Baker cu imprimeu floral

Pantofi sport flatform stil retro Scotch & Soda colorați și în diverse imprimeuri

În mod obișnuit, nu-mi prea plac tipul acesta de pantofi sport cu talpă înaltă ca o platformă. Pentru mine, platformele sunt pentru pantofi înalți, iar pantofii sport trebuie să fie cu talpă joasă.

Dar combinația aceasta în niște pantofi sport flatform îmi place. Probabil pentru că aceștia îmi amintesc cumva de espadrilele copilăriei, din anii 90, când erau cu talpă mai înaltă chiar și tenișii. De asemenea, cei de la Scotch & Soda sunt și simpatici, în diverse combinații de culori interesante sau cu imprimeuri colorate.

Aceștia chiar sunt niște pantofi sport care îți aduc bună dispoziție în orice ținută potrivită. M-aș simți mereu copil purtându-i.

pantofi sport tip flatform stil retro Scotch & SodaMai multe modele de pantofi sport cu platformă tip flatform

Pantofi cu imprimeuri sau cu detalii diverse: colorate sau metalice

Imprimeurile și detaliile colorate sau metalice sunt destul de feminine și chiar moderne, elegante uneori, iar pe niște pantofi sport, deși s-ar putea să fie contrastante, cred că arată excelent. Practic, detaliile pot scoate formele aparte ale pantofilor în evidență.

Eu am găsit mai multe perechi de pantofi sport simpatici în imprimeuri colorate sau cu detalii metalice ori în culori vibrante, pe care n-ai cum să nu-i placi. Sunt potriviți în atâtea combinații drăguțe și ținute vesele. Ba chiar cei în imprimeuri florale merg de minune cu rochii sau cu fuste.

pantofi sport colorați cu imprimeuri și cu detalii colorate sau în culori metaliceAici mai mulți pantofi sport colorați sau cu detalii colorate

Pantofi sport cu talpă împletită tip espadrile

Espadrilele cu talpă ca de sfoară împletită sunt minunate în sezonul estival. Le ador tocmai pentru că le asociez cu vara, anotimpul meu preferat. Iar tipul acesta de talpă împletită la orice model de pantofi sport arată excelent, contrar așteptărilor. În plus, amintește de vară, indiferent că îi porți iarna. 🙂

Și, ca să fiu sinceră, nu doar faptul că sunt mai estivali îmi place. Ci chiar și ideea: combinația de aspect de rafie / iută de pe talpă, cu detalii foarte moderne ca accentele metalice și culorile aprinse ori chiar imprimeurile aparte. Sunt ca un mix original și foarte plăcut inclusiv ca design.

pantofi sport cu talpă împletită tip espadrileVezi mai multe modele de espadrile sport

Pantofi sport în culorile pastelate preferate: roz prăfuit sau bleu

Culorile pastelate sunt delicate și feminine și arată de minune și pe pantofii sport. Dar dintre toate, cel mai mult îmi plac rozul prăfuit, rozul delicat și bleul.

Dar orice nuanță pastelată e super drăguță. Și da, amintește tot de copilărie. Până la urmă, chiar ideea acestui material a pornit de la o pereche de teniși bleu Ted Baker de care m-am îndrăgostit.

Așa că, doar la o primă vedere, am găsit o grămadă de pantofi sport în nuanțe pastelate asupra cărora cu greu m-aș decide ce să aleg.

pantofi sport în culori pastelate bleu și roz prăfuitGăsești aici mai multe modele de pantofi sport în nuanțe pastelate

Tu ce părere ai de această selecție? Ai și tu preferații tăi? Ce pantofi sport ai alege pentru ținutele confortabile pe stilul tău? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii care sunt preferințele tale – mi-ar plăcea tare mult să le cunosc!

 

 

Un comentariu Adaugă-l pe al tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.