Cel mai frumos card a ajuns la mine: Revolut Metal

Acum mai bine de un an, convinsă de Clau, mi-am făcut și eu card Revolut. Trebuia să plecăm în SUA și chiar era perfect pentru cel mai bun curs valutar, calculat la curs interbancar.

Nu vă spun prea multe despre ce poți face cu un asemenea fintech, căci nu-s într-atât de expertă 🙂 și, oricum, Clau i-a descris deja destul de bine avantajele și dezavantajele, într-atât cât să mă convingă pe mine cu așa tehnologii. :))

Cel mai frumos card e metal, (și) la propriu

Și uite că, la mai mult de un an, vine și noul membru al familiei: Revolut Metal Card, pe care nu am plătit nimic datorită unei promoții de care am reușit să mă bucur, tot datorită consortului. Practic, l-am câștigat împreună. 🙂

cardul revolut metal

Luni am atins pragul necesar activării, pentru primirea minunii, ieri, vineri, deja l-am primit prin DHL Express (a plecat din Praga, ca să aveți o idee). Au fost ceva erori în aplicație luni, într-adevăr, la aplicarea și completarea datelor pentru comanda cardului.

Voga cardurilor Revolut a ajuns într-atât de departe că m-a întrebat și curierul care mi l-a adus pe acesta despre serviciu: „Îmi permiteți să vă întreb ceva? Care e faza cu Revolut acesta, ce face, de ce îl comandă toți?”. I-am povestit eu așa, în mare, nu prea știu ce a înțeles, dar, da, e de notat dacă mai ales curierul și-a pus întrebări.

Cardul Revolut Metal a venit în plicul cartonat DHL, la rândul lui într-un alt plic negru cu bule, așa, în ton cu cardul. Mi se pare tare cum s-au gândit inclusiv la detaliul acesta.

cum a venit ambalat cardul Revolut Metal

Cardul vine ambalat în același sistem de „husă” cartonată. Tragi de un capăt și se deschid ambele laterale, pentru a descoperi cel mai frumos card. Și nu exagerez: e cel mai bine finisat și superb card pe care am pus mâna!

cardul Revolut Metal un mastercard metalic la propriu

De cum l-am scos din pachet și l-am luat în mâini, m-a frapat că e destul de greu față de orice card pe care l-am avut în mâini. Adică e chiar metalic, printre „grei”, și la acest aspect.

cardul Revolut Metal primele impresii

Nici la grosime nu e departe, deci nu te aștepta la ceva subțire. Mă întrebam inițial, la modul serios, dacă va intra ușor în bancomatele de la noi. Dar, nah, cred că aici e mai degrabă o iluzie optică, fiind vizibil interiorul său la margini.

Și e minunat pe marginile argintii, metalizate, care-i relevă metalul din care e creat cu adevărat. Din acest motiv, este cardul care nu poate fi rupt, spart, la propriu, oricât ai încerca să îl îndoi. 😀

Revolut Metal card detalii

Revolut Metal e un mastercard (strălucesc argintii ambele logo-uri, în contrast cu negrul suprafeței cardului) cu fața mată cu textură în linii fine și cu verso fin, mătăsos, tot mat. Începi să te obișnuiești cu greutatea lui, ba chiar nu mai este atât de sesizabilă, odată ce îi simți suprafața.

Numărul cardului și CVC-ul sunt gravate și embosate fin, ambele pe spatele cardului, pe față fiind imprimat doar numele, nu embosat! Simplu și rafinat!

Mai sunt și carduri premium, pe lângă varianta standard, obișnuită, a Revolut, în mai multe culori. Dar nu se compară cu acesta nici pe departe, deși îmi place foarte mult cum arată, virtual, cel premium rose-gold sau roz-somon foarte deschis (nu-l pot distinge foarte ușor, sincer, în aplicație). Revolut Metal însă chiar e cel mai frumos și elegant card pe care l-am atins până acum.

card premium Revolut rose-gold

Îmi amintește de niște cărți de vizită, tot negre, superbe, la fel de business-elegant construite. Și că tot vine vorba: este chiar un card de om de business, pare reprezentativ și inspiră putere, că o fi ea financiară și cu doar câteva zeci de lei în cont. :))

De ce merită să ai un Revolut Metal card?

Revolut Metal poate fi comandat și în afara promoției, dacă ți-l dorești neapărat și nu vrei să treci prin toți pașii ofertei actuale. Vine contra unui abonament lunar de 54.99 lei sau de 660 lei/an. Vei avea, într-adevăr, un card nemaivăzut de frumos, dar să nu-i neglijăm celelalte beneficii pentru care să-ți dorești mai ales un astfel de card:

  • cashback de până la 1% pentru fiecare plată cu cardul (adică primești bani înapoi când plătești cu el);
  • concierge gratuit (pentru asistență suplimentară, acasă și în străinătate);
  • schimb valutar nelimitat gratuit (la curs de schimb interbancar, de care vă povesteam mai sus);
  • retrageri gratuite de la ATM (până la 2400 lei pe lună);
  • asigurare medicală gratuită la nivel global (super dacă ești călător part-time);
  • asigurare gratuită pentru întârzieri în călătorii (bagaje & zboruri – pățit deja destul de des, so…);
  • carduri virtuale de unică folosință, gratuit (cu datele cardului tău generate imediat);
  • transferuri turbo gratuite (dacă vrei să trimiți bani în alte conturi, foarte rapid);
  • asigurare de dispozitive cu o reducere de 20%;
  • acces în lounge-uri din aeroporturi / one pass free – like a VIP.

Cardul standard este gratuit, iar dacă vă înregistrați folosind acest link primul card este și el gratuit (este o promoție aproape permanentă). 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.