Am comandat cărți de la Elefant și am rămas surprinsă de rapiditatea livrării.

Vânam de mult niște cărți și s-a întâmplat ca, la Elefant, să tot fie la reducere, doar că oscilau: când erau la preț întreg unele, când la bună ofertă altele, mai niciodată toate care mă interesau.

Însă sâmbăta aceasta, s-a întâmplat să fie la discount mai multe decât mi-aș fi dorit neapărat. Și ce credeți că am făcut? Am plasat comandă, ca tot omul. Ba chiar mi-am convins astfel omul să comande și el cu mine cărți care-l interesau.

Experiența mea cu Elefant de până acum

De la Elefant am mai comandat cărți în trecut, dar nu numai, ci m-am întins și la cosmetice și poșete, când aveau unele italiene, minimaliste, la niște prețuri foarte OK, dată fiind arta marochinăriei italienești. E interesant să vezi cum o librărie online a migrat într-atât la categorii ca fashion și home&deco. Dar noroc că și-a păstrat consistența specifică acolo unde e nișată: în privința cărților.

Cu comenzile la cărți nu am avut chiar întotdeauna cele mai tari experiențe, ba chiar m-au mai supărat pe alocuri (demult, demult), dar sunt convinsă că lucrurile se tot schimbă de la luni la luni, ca să nu mai vorbim de la an la an. Însă în ultima vreme, am comandat cărți mai degrabă de la Libris, de unde veneau, la fel, surprinzător de repede, chiar dacă din Brașov.

cărți online de pe Elefant livrate rapid

Ce nu mi-a plăcut și m-a ținut la distanță de Elefant în ultima vreme a fost mai mult o treabă de user experience: pagini cu imagini neîncărcate suficient sau chiar deloc, butonul de search dădea cu erori grave adesea, linkurile rezultate în urma search-urilor nu direcționau către pagina de căutări etc. Am înțeles că au avut probleme de la migrarea spre o nouă platformă, acum un an și ceva, dar văd că nu s-au rezolvat complet.

De livrat le-au livrat OK, dar niciodată surprinzător de repede, ca să iasă din comun.

Cum am primit cărțile de la Elefant atât de repede?

Toate cărțile comandate au fost la reducere – v-am spus, le-am urmărit strategic și din timp. Iar sâmbăta aceasta, în 9 martie, s-a întâmplat ca acele titluri care mă interesau (și nu numai!) să fie la cele mai bune prețuri. Lucky me, dar, știți cum e: cine caută, insistă, găsește! Și m-am aruncat să plasez comanda, mai ales că și Clau și-a dorit câteva.

Ce cărți am luat? Uite mai jos lista:

Văd că mai sunt la reducere o bună parte din aceste cărți. De aceea, aș zice să te grăbești să le mai prinzi în ofertă, dacă și tu ți le dorești. Și să te aștepți să le primești cât mai repede, căci văd că cei de la Elefant nu te lasă la greu, în cazul în care ai o sete mare de lectură sau nevoie mare de cărți. 🙂

Eu am făcut comanda sâmbătă, 9 martie, seara, și ieri, la ora 16, primeam mail că a fost expediată comanda. Azi, de la prima oră a dimineții, mesaj de la curier că vine cu coletul. A venit la 10 fără 15. Simply wow!

cum s-a livrat comanda de cărți online de pe ElefantVezi oferta actuală de cărți la Elefant

Ce-i drept, a fost o taxă de împachetare, în cutiuța verde specifică, de 0,99 lei, plus o taxă de livrare + ramburs, de 9,99 lei, dar e OK, dacă iei în calcul rapiditatea cu care s-au mișcat și surpriza de a avea cărțile la ușă, într-o zi, practic.

Good thing cu livrarea, Elefant! Dacă mai lucrați și la platformă, sunteți pe cel mai bun drum! 😉

P.S.: Și Maia e fericită cu noile achiziții. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.