Miniso și cele mai adorabile lucruri: haul cu de toate

Am descoperit și eu Miniso acum aproape 1 an. Prima dată i-am observat în campaniile influencerilor de la noi, când deschiseseră, cred, în Mega Mall. Era departe de mine, așa că nu am ajuns acolo.

Dar, cu prima ocazie, după deschiderea magazinului din Promenada, am trecut și eu pe la ei. Apoi i-am găsit și la Romană, iar, de curând, sunt și în Mall Băneasa.

UPDATE: Am descoperit produse Miniso și la eMAG, în Marketplace. 🙂

Ce găsești la Miniso?

Brandul Miniso este japonez, așa că, de la cosmetice și make-up, produse pentru îngrijire personală, birotică, home&deco, până la ustensile de bucătărie și chiar șuruburi, birotică și o grămadă de „muțunachi” simpatici, găsești de toate.

E imposibil să ieși din magazinul lor fără a lua ceva, vă atenționez. 😀 Unele lucruri chiar sunt gândite bine, împlinesc niște nevoi la care căutam rezolvări de mult, altele sunt prea drăgălașe să nu le ai. 🙂

Unele sunt ca de pe AliExpress: simpatice și doar atât, altele – au și ceva utilitate. Aș încadra magazinul pe to-visit după Pepco și Jumbo, mai ales dacă ești în căutare de lucruri drăguțe pentru casă, decorațiuni, plușuri sau cadouri.

Prețurile sunt destul de ok, unele chiar foarte mici, având în vedere că unele obiecte sunt din seria „căutam de mult, îmi împlinește o nevoie”.

Haul Miniso Promenada: organizatoare, umerașe, birotică și multe lucruri pentru fete

În Promenada, am pășit pentru prima dată într-un magazin Miniso. E destul de mare (cred că cel mai mare dintre toate), așa că am apucat și să fac niște poze din interior, fără să mă tragă nimeni de mânecă.

Miniso Promenada

De aici am luat un set de umerașe cu agățători inclusiv pentru fuste și zonă de pus pantaloni, o cutie organizatoare pentru rujuri (e utilă că e transparentă), o cutie de dischete și pătrățele demachiante, o pungă de cârpe din hârtie de orez împachetate sub formă de dischete – pentru curățare și demachiere, o perie pentru scalp, din plastic, tip Tangle Teezer (dar nu e mare grozăvie pentru păr, doar pentru scalp), niște role de panglici colorate adezive pentru chestii DIY, carioci colorate.

ce am luat din Miniso Promenada

Umerașele au fost 12.99 lei, peria 9.99 lei, setul de panglici 17.99 lei, cutia de dischete demachiante 9.99 lei, cariocile 3.29 lei fiecare, prosoapele de față comprimate 12.99 lei.

carioci și panglici DIY de la Miniso

Haul Miniso – Piața Romană: parfumuri de cameră, aparate de îngrijire personală și plușuri pentru… masaj + multe altele

La Miniso de la Romană am găsit o serie de parfumuri de cameră interesante: variate arome, pe toate gusturile. Și trebuie să vă spun că sunt și foarte bune, rezistente. Se simt în toată camera! Le plasez chiar pe aceeași linie cu cele de la Zara.

Tot acolo, pentru că magazinașul e ceva mai mare, am dat și de o perie de curățare a feței Miniso, care seamănă cu mult lăudatele Foreo, ca sistem, dar și de un aparat cu capete pentru manichiură și pedichiură. Am găsit și prosopele pufoase și drăgălașe pentru față cu figurine-pinguini, în set de 2.

haul miniso romana_lucruri utile pentru casă

O altă descoperire pentru care mă felicit e minunata pernă de călătorie cu elastic pentru capul banchetei de avion/mașină, o figurină-ursuleț sub egida Cartoon Network, foarte pufoasă și moale, excelentă pentru ceafă. Asigură un confort de neegalat. Îmi place la nebunie.

Mi-am mai luat două plannere, foarte utile, și niște pixuri & carioci colorate.

haul Miniso Romană

Tot de acolo, el și-a luat un odorizant auto – tot figurină drăguță, un set de șurubelnițe cu capete și un portofel.

lucruri utile de la Miniso Romană

Într-o altă tură, am mai luat parfumuri de cameră și niște muțunachi dinozauri pentru masaj. Sunt interesanți așa, pentru masat spatele mai ales. 🙂 Practic, e un băț învelit în pluș sub formă de personaje drăgălașe.

Parfumul cu ceai verde (cel verde-închis de mai jos) e foarte fain și fresh ca aromă.

Aaah, și am mai luat și cleme mari simpatice pentru hârtii tura aceea.

haul miniso Romana_parfumuri de camera

Haul: pluș, cană și cosmetice din Miniso – Băneasa Shopping Center

Eu am o slăbiciune pentru pinguini și mă bucur tare că l-am găsit pe acest simpatic alb și foooooarte pufos, la Miniso din Băneasa. Cred că e cel mai moale și finuț pluș pe care am pus mâna. Foarte bine lucrat, foarte winterish. 🙂 A fost vreo 32 lei.

Mi-am mai luat și această cană pentru ceai cu capac cu infuzor: pisicuță cu un peștișor în care pui ceaiul pentru infuzat. Căpăcelul și filtrul pentru infuzat sunt eco-friendly, create din materia natural: fibra de cereale. Cred că a fost 25 lei sau pe aici.

Dizolvantul de unghii l-am luat căci aveam nevoie urgentă. Deși pare banal, are și el ceva special: o aromă delicioasă de piersici. Mai aveau și alte culori – sigur difereau ca arome, dar eu în magazin nu m-am prins de asta: am crezut că e doar vorba de culoare. Găsiți și alte cosmetice drăguțe la ei și am văzut tot în Băneasa că au scos și creioane de ochi și de buze.

haul miniso baneasa_pinguin de plus si cana ceai cu infuzor

Miniso Băneasa cred că e cel mai strâmt și puțin practic dintre toate. Am mai prins și aglomerație cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pur și simplu parcă se călcau oamenii în picioare acolo.

Una peste alta, eu mă bucur că avem și Miniso acum. Nu e doar din categoria nice to have, ci se adaugă pe lista opțiunilor din multe privințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.