7 piese vestimentare confortabile pe care să le porți cât lucrezi de acasă

Acum, majoritatea dintre noi lucrăm în biroul de acasă, chiar dacă vorbim de bucătărie, dormitor, living. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm să ne mai aranjăm cât de cât și să ne schimbăm radical rutina.

Ca să ne menținem optimismul, încercăm să ne mai machiem și să ne aranjăm părul, cât de cât, ca și cum am ieși pe ușă dimineața, spre birourile obișnuite.

Totuși, eu mă bucur de ceva mai mult confort în ceea ce privește ținutele de lucru, chiar dacă am și 3 calluri zilnic. Mă îmbrac mai în largul meu, pot sta și în pijamale, dacă asta mă face să mă simt bine.

Și că tot vine vorba, ironia face ca, ultima dată când am ieșit din casă la cumpărături de haine, să îmi iau doar pijamale. În pregătire, parcă, pentru ce avea să vină…

Well, în loc să mă mai stresez dimineața cu ce să iau pe mine, am zis ca măcar să pun pe prim plan confortul înainte de orice altceva, mai ales că e o perioadă stresantă. Oricum, ajung să lucrez mai mult de acasă decât ar trebui: am atins recordul săptămâna trecută, când am băgat și 13 h / zi în fața laptopului. 🙁

Așa că m-am gândit să fac o listă de piese vestimentare cozy și confortabile în aceste zile de „izolare”, pe care, dacă nu le aveți în dulap, să începeți să le puneți pe lista de comenzi online zilele acestea. 🙂 Măcar să schimbăm totuși pijamalele, chiar dacă tot cu ceva comfy.

De la colanți care să nu fie doar confortabili, dar și cât de cât plăcuți ca design, hanorace relaxante, seturi de stat întins pe canapea până la papucei pufoși, cred că ar trebui toate să fie luate în considerare dacă vrem să ne creăm o „uniformă” pentru lucrat de acasă. 🙂

Colanți cu model sau colorați, confortabili și la preț bun

Întotdeauna colanții au fost o opțiune grozavă pentru confort. Doar facem și sport în ei. Și, mai greu de integrat în ținue de birou. Până acum. 🙂

Încearcă să optezi pentru colanți cu model sau colanți colorați, pentru a-ți conferi o stare de spirit bună, pozitivă. Uite aici o listă de astfel de colanți, la prețuri bune, perfecți pentru ținuta de birou acasă. 🙂

Compleu 2 piese cu pantaloni, casual-sport simpatic

Seturile și compleurile casual-sport de două piese, potrivite între ele, sunt singurele piese care, zilele acestea, lucrând de acasă, îmi conferă o senzație de aranjare, mă trimit la ideea de potrivire, chiar dacă nu chiar de același nivel ca „la patru ace”.

Am dat peste un loc online unde găsești mai multe astfel de compleuri și seturi de 2 piese confortabile, cu pantaloni, la prețuri destul de bune.

compleuri casual-sport și seturi confortabile în care să lucrezi de acasă

Aici compleuri casual-sport simpatice pentru lucrat acasă

Hanorac cu glugă

Îmi plac chestiile hoodies acasă. Gluga aceea la ceafă e perfectă ca senzație, ca o perniță, mai ales când simți că te copleșește treaba. Te poți afunda un pic în ea și să tragi un pui de somn pentru câteva minute, ca să te refaci.

Când stai acasă, inclusiv pe canapea, un hanorac cu glugă poate fi cea mai confortabilă treabă pe care o vei purta ever. Ca să nu mai spun de ținuta de birou… fie el și improvizat.

Și aici poți să te inspiri dintr-o listă de hanorace călduroase și confortabile.

Cardigan pufos

Orice cardigan pufos e reconfortant zilele acestea. De fapt, dacă e un tricotaj, nu are de ce să nu te facă să-ți dorești să sari în el, de dimineața până seara. Mai ales într-o zi grea, aglomerată, la… birou, indiferent unde ar fi biroul instalat.

Cardiganele mai au, în general, calitatea de a fi vesel colorate, cu modele simpatice, care să-ți ridice moralul. Le poți purta așa, lălâi, și să te facă să te simți atât de confortabil acasă. Sunt ca o păturică chic pe care o porți după tine.

Uite și în această privință o listă utilă de cape / cardigane tip păturică, tare comfy zilele astea.

Pantaloni de trening din materiale moi

După colanți, pantalonii de trening rămân cei mai confortabili pe timp de lucru de acasă. Oricât i-aș fi urât în școală, la orele de educație fizică și sport.

Eu am de gând ca pe partea aceasta să investesc în cât mai mulți pantaloni de trening. Sunt piese care n-ar trebui să ne lipsească din garderoba de purtat în casă.

pantaloni de trening de firmă de purtat în casăVezi aici mai mulți pantaloni de trening de purtat în casă

Salopete chic și comfy

Nu sunt eu mare fan salopete, dar acum, perioada asta, stând în casă, chiar nu mai văd o problemă în a le purta. Dacă pentru a le etala la birou era mai dificil, acum, acasă, de pe canapea sau scaunul de birou ori chiar de la biroul improvizat, parcă salopetele par chiar ceva mișto. 🙂

Iată câteva salopete casual-chic pe care chiar le găsesc foarte potrivite pentru a fi purtate zilele acestea în biroul improvizat de acasă! Sunt și drăguțe și confortabile.

salopete confortabile în care să lucrezi de acasăDescoperă mai multe modele de salopete, unele amuzante chiar, pentru lucrat de acasă

Papucei simpatici

Hainele ca hainele, dar cred că ajută să ne gândim și la picioare. Nu om mai purta noi pantofi cu toc (sau de ce nu, chiar?), însă un minim de atenție ar trebui să acordăm totuși încălțămintei, chiar și în biroul de acasă.

Sănătatea picioarelor e foarte importantă perioada aceasta, aproape la fel de importantă precum cea a minții. Așa că nu neglija aspectul acesta: optează pentru niște papuci simpatici și confortabili, care să-ți facă ziua „la birou” mai frumoasă.

papuci simpatici și confortabiliGăsești mai multe modele aici

Nu uita că simplul act de a te schimba dimineața ca pentru o zi obișnuită de mers la birou poate face minuni pentru sănătatea ta mentală, pentru un bun mindset și o productivitate sporită.

Cu astfel de alegeri ca piese vestimentare pentru lucrat de acasă, vei simți oricum că parcă, totuși, nu ai fi ieșit din pijamale. Acum, serios, pune pe tine altă cămașă în afară de cea de… noapte! 🙂

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.